10. turnaj: Čtvrtfinálová klasika

12.04.2012 09:39

Turnaj se hrál 1. dubna na hale Tatranu Bohunice. Aprílový žert se moc nevyvedl hráčům FBJ Elita, kteří se na turnaj vůbec nedostavili. Za odměnu "vyfasovali" 0 bodů a kontumační prohry 0:5. Nepřítomnost jednoho z týmů znamenala, že se vítěz druhé skupiny vyhne čtvrtfinálovým bojům a postoupí přímo do semifinále. V této skupině byl společně s Kamarády lišáků, FbC Salesko A a Fbc Snakes i FBK Sokol Jedovnice, za který poprvé nastoupili Jiří Skryja a z Adamova hostující brankář Martin Novotný.

 

Základní skupina

FbC Salesko A : FBK Sokol Jedovnice  1:1

(Branka Jedovnic: Petr Musil)

    Jedovnice v utkání vedly po brance Peťánka Musila, soupeř vyrovnal až v závěru utkání.

 

Fbc Snakes Brno : FBK Sokol Jedovnice 1:2

(Branky Jedovnic: Igor Halás 2)

    Po obdržené brance se mandarinkám podařilo utkání otočit. Tradičně agilní soupeř působil tentokrát velice vlažně a na výrazný odpor se nezmohl ani v závěru utkání.

 

Kamarádi lišáků : FBK Sokol Jedovnice 4:4

(Branky Jedovnic: Vladimír Kubeš, Petr Musil, Igor Halás, Martin Keprt)

    Bitva o první místo ve skupině a zaručený postup do semifinále byla vyrovnaná až do samého konce. Ačkoliv Jedovnice v zápase pokaždé vedly, soupeř dokázal na každou branku odpovědět. Svižné utkání nakonec skončilo zaslouženou remízou, která mandarinky odsunula na druhé místo ve skupině - a nepřímo tím i znamenala podstoupit obávané čtvrtfinálové klání.

 

Čtvrtfinále

SKP Kometa Brno : FBK Sokol Jedovnice 5:3

(Branky Jedovnic: Petr Musil, Josef Zouhar, Igor Halás)

    V zápase o semifinále se Jedovnice pasovaly do role favorita, Kometa byla před turnajem suverénně poslední a ani dosavadní výsledky nedávaly pocit změny. Jenže zápasy pravdy Jedovnicím vůbec nejdou. Hráči jakoby si zcela neuvědomovali důležitost utkání, které rozhoduje o tom, kdo pojede domů a kdo bude bojovat o medaile. Brzy jsme prohrávali 0:3 a i přes záverečný tlak, ze kterého jsme vsítili dvě branky skončil zápas prohrou 3:5. Sen o bitvě o medaile se tak opět rozplynul.

 

Z vítězství na turnaji se radovali hráči Mickey's teamu.

 

Kompletní výsledky turnaje naleznete zde

 

Další turnaj čeká mandarinky v neděli 29. dubna.

 

pepe