11. turnaj: Zase to čtvrtfinále...

08.05.2012 12:43

V neděli 29. dubna čekal na jedovnické mandarinky předposlední turnaj florbalové sezóny. Nejen státní maturity, ale i početná marodka připravily florbalový klub o několik hráčů základní sestavy.

 

Základní skupina

FBK Sokol Jedovnice : SKP Kometa Brno  3:1

(Branky: Josef Zouhar 2, Petr Musil)

V prvním zápase s Kometou Brno měly mandarinky tomuto soupeři hodně co vracet. Právě Kometa totiž na minulém turnaji pohřbila jedovnické naděje na postup do semifinále. A poprvé se radovala i tomto zápase – střelou do horního rohu překonal brankáře Davida Marinčáka, Tomáš Milan. To však bylo vše, co Kometa předvedla. Jedovnice naopak zvýšily důraz v soubojích a odměnou jim byla vyrovnávací branka Josefa Zouhara, který po závaru v brankovišti prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Ve druhé půli pokračovaly Jedovnice v aktivní hře, takže další branky na sebe nenechaly dlouho čekat. Nejprve se po samostatné akci prosadil Petr Musil. a poté završil účet zápasu svojí druhou brankou Josef Zouhar, který zužitkoval perfektní přihrávku Igora Haláse.

 

FBK Sokol Jedovnice : Kamarádi lišáků  1:4

(Branka: Petr Musil)

Ve druhém zápase ve skupině se proti Jedovnicím postavil tým Kamarádi lišáků. Hráči jedovnic nenašli recept na přesně zakončujícího soupeře a i přes množství šancí podlehli 1:4. Jedinou branku Jedovnic zaznamenal Petr Musil.

 

FBK Sokol Jedovnice : Fbc Salesko A  2:3

(Branky: Igor Halás, Josef Zouhar)

Skupinu zakončily jedovnické mandarinky zápasem proti vedoucímu mužstvu Salesko. Oboustranně vyrovnaný florbal plný střelby a pohledných akcí skončil lépe pro lídra tabulky, který zvítězil 3:2, o branky Jedovnic se postaral Igor Halás a Josef Zouhar.

Čtvrtfinále

Imperium : FBK Sokol Jedovnice  6:1

(Branka: Igor Halás)

Do zápasu ve čtvrtfinále nastoupili naši hráči oslabeni o, do té doby skvěle hrajícího, Petra Musila. Absence dalšího hráče sestavy byla znát a proti mužstvu Impérium se ukázala jako rozhodující. Po prohře 1:6 se tak jedovničtí florbalisté s turnajem rozloučili ve čvrtfinále. O čestnou branku jedovnic se postaral Igor Halás.

 

 

Jedovnické mandarinky odehrají 13. května poslední soutěžní turnaj sezony. Jasně sestupujícím je Kometa Brno, Jedovnice se, ve vyrovnaném středu  tabulky, ještě poperou o celkové umístění s dalšími soupeři.

 

pepe