!!! Nábor hráčů na ZŠ Jedovnice !!!

03.10.2012 23:03

V úterý 9.10. 2012 proběhne na Základní škole v Jedovnicích nábor hráčů do nově vznikajícího mládežnického týmu!

Trénink je určen pro žáky 5. až 9. třídy a povede jej hlavní trenér mládeže David Marinčák.

Začátek je v 16:30, konec v 17:30

      

(klik na obrázek otevře informační plakátek)

A co se teda bude přesně dít?

Nejprve je třeba zdůraznit, že FBK Sokol Jedovnice si plně uvědomuje důležitost mládežnického týmu, jako přirozeného prostředku pro výchovu a doplnění A-týmu z vlastních odchovanců - hráčů. Z toho důvodu vznikla myšlenka nabídnout mládeži z okolí Jedovnic možnost florbalových tréninků. A právě úvodní trénink, nebo chcete-li nábor, který je pořádán již tohle úterý 9. října, má za cíl prověřit zájem mladší generece o florbal v Jedovnicích. V případě zájmu pak nábor následující týden plynule přejde do pravidelných tréninkových dávek. Tréninky budou nejprve věnovány nácviku základních dovedností s florbalovou holí, střeba, přihrávky atd., určitě nebude chybět ani příprava na herní situace včetně organizace hry. V budoucnu jsou také plánovány občasné společné tréninky s A-mužstvem.

 

Mám zájem přijít, jak mám postupovat?

Úplně jednoduše. Není potřeba se nikam registrovat, nikam se předem hlásit. Prostě přijď v úterý 9. října 2012 do tělocvičny Základní školy v Jedovnicích. S sebou si přines sportovní oblečení (triko, kraťasy, halovky) a věci na florbal, čili hráči florbalku, brankáři minimálně mikinu s dlouhým rukávem, kalhoty (stačí tepláky) a helmu (může být jakákoliv, musí však dostatečně chránit oblast hlavy včetně obličeje). Určitě se bude hodit láhev s pitím a ručník.

 

Kolik hráčů bude v týmu?

Počítáme s asi 15ti hráči.

 

Kolik to bude stát?

Náborový trénink je pro všechny zájemce zdarma, náklady platí FBK Sokol Jedovnice.

 

Bude hrát mužtvo mládeže nějakou soutěž?

Tuhle sezónu určitě ne :-) Na přihlášení je již pozdě. Právě teď je ale nejlepší čas na vytvoření hráčského kádru, který se po zbytek sezóny sehraje a stabilizuje. Následující sezónu (2013/2014) je velkým zájmem FBK Sokol Jedovnice, aby mužstvo mládeže hrálo soutěžní zápasy.

 

 

pepe