Start nové sezóny. Jedovnice v první lize.

08.09.2012 21:07

Skončila prázdninová pauza a opět se rozbíhá kolotoč floorbalových turnajů amatérské ligy. Náš klub si pro  letošní ročník zvolil soutěž AFL-Brno a vybojoval si zařazení do 1. ligy této soutěže.

Přípravu na letošní ročník amatérské ligy tým mimo jiné strávil víkendovým soustředěním u Vranovské přehrady. Po celý tento víkend ze sebe všichni přítomní členové klubu vydávali jen to nejlepší a občas se pokoušeli i o nemožné. ;-)

Hráčům počasí na soustředění přálo

 

Stanoveným cílem letošního ročníku ligy je nedat soupeřům nic zadarmo a pořádně jim na place zatopit a provětrat gólmany. Případní zajemci o členství v oddíle, neváhejte a přijďte se mezi nás podívat nebo napište na klubový mail fbkjed@gmail.com!

Rozběhly se také pravidelné tréninky ve sportovní hale SPŠ Jedovnice, které se konají každé úterý a čtvrtek od 18:30 do 20:00. Vzhledem k rozchodu s loňským trenérem Igorem Halásem, kterýžto se rozhodl věnovat více času rodinným povinnostem, se tohoto postu víceméně chopil náš dlouholetý kapitán Josef Zouhar a nenechává na nás hráčích nitku suchou.

 

V neposlední řadě jsou zváni všichni fanoušci (v minulém ročníku soutěže byli dalším platným hráčem na hřišti), přijďte náš tým opět podpořit a pozvbudit!

 

Larry